wilujeng sumping

Tentang Kami

Shanxi Zhongcun Taman Pakakas Co., Ltd.

Shanxi Zhongcun Taman Pakakas Co., Ltd. diadegkeun dina 2010. Ieu mimiti ngajual parabot leungeun keur ngebon.Produk anu loba dipaké di kebon, orchards, pruning tangkal, jsb Jeung usaha gabungan tina umum manajer sarta sakabeh karyawan, urang formal diasupkeun produksi jeung jualan parabot taman listrik di 2014.
Gunting listrik merek Zhongcun Yilang perusahaan parantos sinonim sareng téknologi luhur, efisiensi tinggi sareng kualitas luhur.Éta operator anu terus-terusan ngarah sareng mekar sareng mitra anu dipercaya pikeun para nasabah.

Pilihan

Pilihan pangalusna

Zhongcun ngagaduhan tim penjualan profésional.Dina kompetisi pasar sengit dinten ieu, sumanget tarung maranéhanana ulet jeung profésional, dedicated, sarta layanan sumanget geus meunang pujian ti konsumén, sarta aranjeunna ogé geus muka hiji pasar domestik jeung luar nagri lega pikeun pausahaan.Pangsa pasar sareng gambar merek parantos ningkat terus-terusan.

Rincian internal

service_img
  • Dual-Aksi Karbon Tinggi SK5 bilah

  • LCD DISPLAY-Kakuatan Batré & Jumlah potongan

  • Motor Brushless

  • 2.5Ah Batré Rechargeable

  • Non-Slip karét cecekelan

  • service_img

    Adat & Grosir Alat Taman Jeung Harga alus & Service

    Kami mangrupikeun produsén alat kebon, kalayan pangalaman langkung ti 12 taun.Jeung rupa-rupa produk.Kaasup geser pruning listrik, gergaji listrik, pager hirup trimmer, mower padang rumput hejo, blower daun, cutter jukut jeung sajabana bisnis utama urang borongan parabot taman, sarta layanan custom, sarta bisa nampa pesenan leutik.Kustomisasi tiasa kalebet logo khusus, bahan, warna, percetakan, labél, bungkusan, jsb.
  • service_img

    ShockSpreadTM proprietary kami

    Anjeun tiasa milih tina gaya halaman wéb kami pikeun milih anu mana anu anjeun pikahoyong, ngahubungi kami pikeun mésér uji sampel.

    Usaha Grosir

    Kami nampi pesenan leutik, bisnis borongan dicampur tiasa ditampi sapertos campuran 50pcs 100pcs 500pcs 1000pcs, sareng pilih kiriman anu murah.
  • service_img

    Custom Printing

    Urang tiasa logo custom, percetakan custom on alat kebon urang kayaning geser, chainsaw, trimmer jukut cutter kalawan logo laser atawa logo print.

    Label custom

    Usaha adat anu paling populér nyaéta labél tambihan khusus, stiker, éta gampang ngan ukur ngarancang tag labél anu urang tiasa nempatkeun éta pikeun palanggan.
  • service_img

    Custom Style Anyar

    Upami halaman wéb kami henteu sami sareng gaya anu anjeun pikahoyong, anjeun badé nyiptakeun desain anjeun nyalira, masihan kami desain atanapi gambar anu urang tiasa nyiptakeun éta.

    bungkusan custom

    Kotak bungkusan luar khusus, kantong bungkusan khusus anu mungkin, palanggan tiasa ngarancang jinis naon waé, urang tiasa ngalakukeun anu pangsaéna pikeun anjeun.