32MM 16.8V Electric Pruning Shears Batré Powered LCD Display

Katerangan pondok:

Bahan awak: ABS

tegangan gawé: DC 16.8V

kakuatan maksimum: 500W

Tegangan ngecas: AC110-220V 50-60Hz

kapasitas batré: 2.5AH batré litium rechargeable

Diaméter geser 32mm

Bahan sabeulah: baja karbon tinggi SK5

Waktu ngecas-speed tinggi: 2-3 jam

Waktu gawé: 3.5-4.5 jam pikeun batré tunggal, 7-9 jam pikeun batré ganda


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kakuatan anu seukeut & kuatSabeulah gunting pruning tanpa kabel profésional didamel tina baja karbon tinggi SK5 sareng didamel ku motor tanpa sikat.Éta pisan seukeut sareng awét, sahingga gampang motong dahan teuas 1inch / 25mm.Ogé hirup layanan na nyaeta 3 nepi ka 5 kali tina motor sikat konvensional.Tampilan digital LCD nunjukkeun jumlah potongan anu dilakukeun sareng persentase muatan batré ayeuna.Jumlah potongan anu dilakukeun tiasa mangpaat pikeun ngawas beban kerja anjeun.

    32MM 16.8V Electric Pruning Shears

    Pembantu pikeun rematik & RINGANThe cordless pruning shears awak + beurat batré ngeunaan 950g, shockproof sarta anti dieunakeun, desain ergonomic, anjeun moal ngarasa capé sanggeus lila ngagunakeun.Desain anu kompak sareng hampang, ngagampangkeun pruning sareng nikmati prosés pemangkasan kalayan gampang.

    BATERI KAPASITAS ageung & DESIGN CORDLESSPruner batré tanpa kabel ieu gaduh batré rechargeable kapasitas ageung 2PCS 2.5AH, anu tiasa tahan 7-9 jam waktos damel.Desain tanpa kabel ngidinan Anjeun pikeun nawar pamitan ka gunting cabang listrik jaman baheula gede pisan jeung widen range.Make karya trimming karya pelesir.

    PANTANG GAPAT & TEU KARUKSAKAN CABANGPruner listrik tiasa motong dahan kalayan diaméter maksimal 1,26 inci (32mm) sareng gaduh gaya gigitan anu kuat.Desain sabeulah baja husus SK5 ngajadikeun pruning gancang, rapih tur datar, sarta teu menyakiti dahan, sarta pikeun nyegah lesions na rotting disababkeun ku cut henteu rata atawa tearing tina situs motong.Éta cocog pisan pikeun pepelakan pot, tangkal buah, kembang, anggur, jsb.

    [ERGONOMIC ANTI-SLIP GRIP] Érgonomis rékayasa ergonomis anti-slip cushioned panjang cecekelan cekelan pruners listrik leungeun, jeung cekelan's design balances beurat, ngajaga pamaké pageuh dina kontrol.Gunting Pruning pas leutik mun leungeun badag bisa mantuan ngurangan repetitive tatu gerak leungeun kacapean leungeun pigeulang galur - idéal batré serbaguna Powered pruners pikeun pakarangan umum karya tani multi - Tujuan intensif pruning penderita rematik carpal torowongan manula kalawan leungeun lemah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami