32MM 16.8V Electric Pruning Shears Batre Powered

Katerangan pondok:

Bahan awak: ABS

tegangan gawé: DC 16.8V

kakuatan maksimum: 500W

Tegangan ngecas: AC110-220V 50-60Hz

kapasitas batré: 2.5AH batré litium rechargeable

Diaméter geser 32mm

Bahan sabeulah: baja karbon tinggi SK5

Waktu ngecas-speed tinggi: 2-3 jam

Waktu gawé: 3.5-4.5 jam pikeun batré tunggal, 7-9 jam pikeun batré ganda


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    ZhongCun salawasna boga tujuan pikeun jadi produsén alat-alat listrik profésional anu nyadiakeun SAFETY, PROFESIONAL, produk EFISIEN ka konsumén urang.

    Professional cordless electric pruning shears 

    【Motong Efisién & Kakuatan Kuat】 dijalin tina baja karbon tinggi SK5 anu seukeut sareng anti karat.Bisa gampang motong dahan leuwih 1,2 inci (30 mm) gancang tanpa karuksakan.Nu penting mah pruner urang euipped motor brushless nu boga umur layanan 3 nepi ka 5 kali leuwih panjang batan nu motor sikat konvensional.Anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun motong anu lancar sareng efisien.Anu paling penting, éta ampir henteu peryogi pangropéa.

    Batré Litium Rechargeable Panjang HirupnaThe shears listrik datangna kalawan 16.8V, 2 Pack 2.5AH batteries litium rechargeable.Only peryogi 2 ~ 3 jam ngecas gancang bari umur batré tambahan panjang bisa nepi ka 7-9 waktu gawé.Saatos test, terus motong ngeunaan 6000 kali sanggeus dicas pinuh.(Catetan:) Batré henteu dicas pinuh, punten ngeusi batre sateuacan dianggo munggaran.Lampu indikator beureum hurung nalika ngecas, Lampu indikator héjo hurung saatos dicas pinuh.

     

    Progressive Fuction & agul adjustableProgressive Fuction nyaéta Real time ngadalikeun laju motong sakumaha speed pencet pemicu Anjeun.Sagedengeun ti eta, diaméterna motong agul bisa nyaluyukeun kana Full -Opening na Satengah Bubuka: Ngan lila nahan pemicu pikeun ngarobah diaméterna bukaan agul.Saatos Anjeun bakal ngadéngé 2-3 kali uncontinuously interval "Bip Bip" .The sabeulah bisa max nepi ka 30mm (1.2 inci)Motong Diaméterna pinuh -Opening.

    Ganda Kasalametan PindahPemotong cabang listrik diwangun dina saklar kaamanan pikeun nyegah murangkalih ngaktifkeun pruner tangkal listrik ku teu kahaja: Luhureun sadaya, mimitian Power Switch saatos batré diselapkeun.,Anjeun kudu narik pemicu dua kali gancang, anjeun bakal ngadéngé "Bip Bip" lajeng agul naek ka luhur. waktu, jeung sora panjangBips kaayaan nutup sabeulah.

    Effortless & Lega MangpaatGunting pruner tanpa kabel ngarengsekeun masalah rentang motong laborious tur leutik gunting pruning manual tradisional.cecekelan dirancang ergonomic nyaeta shockproof sarta anti dieunakeun, anjeun moal ngarasa capé sanggeus lila ngagunakeun.Malahan pamula tiasa gampang ngontrol, awéwé, pangguna pigeulang lemah anu ramah!Sagedengeun ti eta, Ieu bisa dipaké di kebon, kebon, pastures badag, orchards, sarta imah kaca salaku pruner cabang tangkal jsb efisiensi nyaeta 8-10 kali lajeng gunting pruning manual.

    Daptar PaketKit gunting pruner tanpa kabel ieu ampir siap dianggo langsung tina kotakna.Sakabeh gunting geus dipasang sarta datang jeung Case Alat portabel kaasup: 1 x Gunting pruning listrik, 2 x 2.5AH accu Litium, 1 x Charger, 1 x English Graph Manual, 1 x Supporting Toolkit. Sadaya asesoris diurutkeun kana koper sampurna, nu pisan cocog pikeun mawa kaluar di kémping.

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami