Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shanxi Zhongcun Taman Pakakas Co., Ltd. diadegkeun dina 2010. Ieu mimiti ngajual parabot leungeun keur ngebon.Keur salah sahiji eksportir pangbadagna di widang Taman, ZHONGCUNYILANG nyadiakeun rupa produk kaasup: geser pruning listrik, chainsaw listrik, pager hirup trimmer listrik, cutter jukut listrik, mesin taman jeung parabot leungeun kebon.Kalayan usaha gabungan tina manajer umum sareng sadaya karyawan, kami sacara resmi ngalebetkeun produksi sareng penjualan alat kebon listrik di 2014.

Gunting listrik merek Zhongcun Yilang perusahaan parantos sinonim sareng téknologi luhur, efisiensi tinggi sareng kualitas luhur.Éta operator anu terus-terusan ngarah sareng mekar sareng mitra anu dipercaya pikeun para nasabah.

Zhongcun ngagaduhan tim penjualan profésional.Dina kompetisi pasar sengit dinten ieu, sumanget tarung maranéhanana ulet jeung profésional, dedicated, sarta layanan sumanget geus meunang pujian ti konsumén, sarta aranjeunna ogé geus muka hiji pasar domestik jeung luar nagri lega pikeun pausahaan.Pangsa pasar sareng gambar merek parantos ningkat terus-terusan.

Kalayan omzet taunan 60 juta, produk urang mendakan penjualan anu saé di daérah, sapertos Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Australia sareng nagara-nagara sanés.

Zhongcun nyaéta grup persified, nu owns pabrik mesin taman jeung pabrik parabot leungeun taman dilengkepan assembly jeung garis bungkusan ku kituna pikeun minuhan sarat tina Productions badag-angkatan pikeun konsumén.

Kalayan R&D anu kuat sareng kamampuan inovatif, Zhongcun Group ngaluncurkeun produk énggal sacara rutin dumasar kana syarat pasar sareng tetep nyugemakeun tungtutan palanggan.

Perusahaan kami taat kana standar kualitas internasional sacara ketat sareng ngalayanan pasar kalayan produk anu mumpuni pikeun ningkatkeun kapuasan pelanggan.

The forthcoming gudang luar negeri jualan langsung boga tujuan pikeun minuhan sarat tina jumlah leutik sarta pangiriman gancang pikeun konsumén mancanagara.

Jantenkeun dunya langkung saé nyaéta visi karyawan Zhongcun.Kami ngarepkeun nyiptakeun masa depan anu cerah babarengan sareng anjeun.

Parusahaan Tour

  • factory (10)
  • factory (1)
  • factory (2)
  • factory (3)
  • factory (4)
  • factory (5)
  • factory (6)
  • factory (7)
  • factory (8)
  • factory (9)