Gergaji listrik 7 inci -KBZC-21V7001

Katerangan pondok:

  • Bahan awak:ABS
  • tegangan gawé:DC 21V
  • kakuatan maksimum:500W
  • Tegangan ngecas:AC110-220V 50-60Hz
  • Kapasitas batré:3AH batré litium rechargeable
  • Panjang ranté:8 inci
  • beurat Chainsaw:1,3 kg
  • Waktu ngecas-speed tinggi:2-3 jam
  • waktos gawé:2 jam pikeun batré ganda

Rincian produk

Tag produk

● Sato galak pikeun Pruning, motong & Berkebun: Kalawan 13.2ft / s speed ranté nyata tinggi, ngan nerapkeun tekanan lampu ngadalikeun posisi nu mantuan pisan pikeun ngaleutikan torsion pigeulang.Gergaji mini ieu bakal nyandak tangkal anjeun sapertos mentega!Motor tanpa sikat ngalaksanakeun sistem drive langsung anu kuat sareng padet, ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun motong anu lancar sareng efisien.Anu paling penting, éta ampir henteu peryogi pangropéa.

● Real Game Changer dina Ultra Lightweight & Desain Nimble: Ieu 7 inci batré dioperasikeun chainsaw mangrupakeun saver waktu jeung deui saver, kalawan ngan 1.9kg / 4.18Lbs dina beurat.Malahan pamula tiasa beroperasi sareng ngontrol kalayan gampang.Salah sahiji kaunggulan pangbadagna nyaéta tiasa pas kana rohangan anu ketat anu henteu tiasa dianggo ku ragaji ageung tradisional.The lightweight bakal nyieun hiji alat gede pikeun karya tangga ogé.Lemah pigeulang atanapi rematik pamaké ramah!

● Taya Cord, Taya Wates, Instan Mimitian: The handheld batré Powered leungeun chainsaw hadir kalawan kuat sarta rechargeable 21V Lithium-Ion Batre, nu ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun nepi ka 40-60 minutes.The genah keur sanggup grab nu portabel. gergaji tanpa kabel sareng ngamungkinkeun anjeun langsung ngamimitian motong di buruan bumi.

● Siap-Ka-Paké Jeung Alat-Free Instalasi: Ieu chainsaw tanpa kabel jeung batré jeung carjer ampir siap-to-dipake katuhu out of the box.Anjeun teu meunang fretted ngagunakeun alat;ranté sarta ragaji bisa gampang dipasang sarta diganti tanpa kudu ngagunakeun parabot nanaon.Gergaji mini anu dioperasikeun batré Zhongcun hadir kalayan desain bébas alat sareng manual Inggris anu lengkep sareng lengkep sareng déskripsi gambar léngkah-léngkah, saderhana sareng pikaresepeun sapertos maén legos.

● Kasalametan Kahiji!- Perlindungan Kasalametan Triplex: Fitur tanpa kabel chainsaw mini Zhongcun kalayan tombol konci-off anu aman, baffle penjaga luhur 100 ° rotatable, ditambah cengkraman karét sareng ergonomis pikeun kaamanan pangguna.Diwangun-on konci-off tombol mantuan pisan pikeun nyegah ranté tina ngahaja kalibet, sedengkeun cecekelan rubberized ngajadikeun anjeun leuwih nyaman nyekel jeung gampang pikeun ngadalikeun, ngahontal saimbang kalawan kinerja motong tinggi.

● Life Saver & Time Saver: Mikiran makeover buruan anjeun atanapi kebon?Peryogi mangtaun-taun kanggo anjeun nyingkirkeun dahan-dahanna sareng ngungkulan tangkal-tangkal anu parantos lami sakedik-sakedik ku ragaji tangan.Untungna pikeun anjeun upami anjeun gaduh gergaji mini anu dioperasikeun batré, ragaji ieu ngajantenkeun hirup langkung gampang ku motong dahan sareng kayu bakar.Taya gura-giru, waktu keur nginum sacangkir kopi, anjeun tiasa nungkulan genep bundles tina kai pikeun gampang pembuangan.

● Anjeun Boga Sagala nu Anjeun Butuhkeun: Tambahkeun chainsaw batré ieu kit alat kémping Anjeun atawa hayu eta jadi nulungan kebon Anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami