Gergaji listrik 8 inci -KBZC-21V8002

Katerangan pondok:

  • Bahan awak:ABS
  • tegangan gawé:DC 21V
  • kakuatan maksimum:500W
  • Tegangan ngecas:AC110-220V 50-60Hz
  • Kapasitas batré:5AH batré litium rechargeable
  • Panjang ranté:8 inci
  • beurat Chainsaw:3,4 kg
  • Waktu ngecas-speed tinggi:2 jam
  • waktos gawé:3 jam pikeun batré ganda
  • electric chainsaw

Rincian produk

Tag produk

EFISIENSI TINGGI: Gergaji tanpa kabel ieu didamel ku batré 21V sareng tiasa dianggo sareng batré anu cocog.Gergaji ragaji dirancang pikeun motong anu lancar sareng gancang pikeun sagala rupa kabutuhan, sareng ranté pelengkap kalebet pikeun ngagantian.

BUILT TO LAST - Desain kompak sareng hampang masihan kontrol sareng kanyamanan pangguna maksimal;Jandéla panempoan anu aman ngamungkinkeun operator gampang nambihan sareng pariksa tingkat minyak bar kalayan gampang;Motor brushless efisiensi tinggi kami, ngajamin umur motor anu langkung panjang

ECO-Friendly - (Héjo sareng Aman), teu sapertos alat anu didamel ku béngsin, unit anu didamel listrik henteu ngahasilkeun smog / haseup / émisi sareng henteu bénsin sareng knalpot, bari langkung tenang upami dibandingkeun unit anu didamel gas.
SUMBER POWER EXCELLENT - Mini Chainsaw anu dioperasikeun batré kami bakal ngagedékeun kabébasan anjeun, Uji Ngecas Siklus 1,000 kami ngajamin yén unggal batré langkung hampang, langkung kuat, sareng langkung lami upami anjeun dibandingkeun sareng unit sanés.

electric chainsaw

SAFETY - Salawasna ngajalankeun Chainsaw kalawan panyalindungan panon jeung leungeun.Mini Chainsaw ieu didamel listrik sareng henteu peryogi bahan bakar pikeun beroperasi.
APLIKASI BEST - Pamakéan outdoor pikeun ngebon, miara padang rumput hejo, motong kai leuweung jeung landscaping.

SUMBER POWER EXCELLENT - Mini Chainsaw anu dioperasikeun batré kami bakal ngagedékeun kabébasan anjeun, Test Charging kami ngajamin yén unggal batré langkung hampang, langkung kuat, sareng langkung lami upami anjeun dibandingkeun sareng unit anu sanés.

electric chainsaw

Desain kompak sareng hampang masihan kadali sareng kanyamanan pangguna maksimal;Jandéla panempoan anu aman ngamungkinkeun operator gampang nambihan sareng pariksa tingkat minyak bar kalayan gampang;Motor brushless efisiensi tinggi kami, ngajamin umur motor anu langkung panjang.

Bungkus-sabudeureun cecekelan- bungkus sabudeureun cecekelan nyieun possible pikeun beroperasi dina sudut nu beda betah tur tetep chainsaw dina kasaimbangan bari operasi.
Triple Protective Swifts- Rem ranté, konci pemicu, sareng pemicu gawé bareng pikeun ngamimitian alat motong kai sareng narik deui rem ranté atanapi ngaleupaskeun salah sahiji pemicu pikeun ngeureunkeun alat motong kai.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami