Gergaji listrik

  • Electric Chainsaw 4Inch -KBZC-21V4001

    Gergaji listrik 4 inci -KBZC-21V4001

    • Bahan awak:ABS
    • tegangan gawé:DC 21V
    • kakuatan maksimum:500W
    • Tegangan ngecas:AC110-220V 50-60Hz
    • Kapasitas batré:3AH batré litium rechargeable
    • Panjang ranté:8 inci
    • beurat Chainsaw:700G (Teu Kaasup Batré)
    • Waktu ngecas-speed tinggi:2-3 jam
    • Max motong diaméterna:60 MM
    • electric chainsaw
  • Electric Chainsaw 8Inch -KBZC-21V8002

    Gergaji listrik 8 inci -KBZC-21V8002

    • Bahan awak:ABS
    • tegangan gawé:DC 21V
    • kakuatan maksimum:500W
    • Tegangan ngecas:AC110-220V 50-60Hz
    • Kapasitas batré:5AH batré litium rechargeable
    • Panjang ranté:8 inci
    • beurat Chainsaw:3,4 kg
    • Waktu ngecas-speed tinggi:2 jam
    • waktos gawé:3 jam pikeun batré ganda
    • electric chainsaw
  • 4Inch Mini chainsaw-Battery Operated Chainsaw Cordless 25.2V 2.5Ah Battery & Fast Charger

    4 Inci Mini Gergaji Gergaji Gergaji Dioperasikeun Batré Tanpa Kabel 25.2V 2.5Ah Batré & Charger Gancang

    Listrik Pruning Chain Saw sareng Gantian Ranté Hiji-leungeun Electric Chainsaw-Alat-Free Instalasi

    Bahan awak: ABS

    tegangan gawé: DC 25.2V

    kakuatan maksimum: 500W

    Tegangan ngecas: AC110-220V 50-60Hz

    kapasitas batré: 2.5AH batré litium rechargeable

    Panjang ranté: 4 inci

    Waktu ngecas-speed tinggi: 2-3 jam

    Waktos damel: 2 jam pikeun batré ganda

     

     

  • 10.8V 4-Inch Brushless Electric Pole Chainsaw 2.4M

    10.8V 4-inci Brushless Electric Kutub Chainsaw 2.4M

    Bahan awak: ABS

    tegangan gawé: DC 10.8V

    kakuatan maksimum: 500W

    Panjang kutub: 2.4M

    Tegangan ngecas: AC110-220V 50-60Hz

    kapasitas batré: 2.5AH batré litium rechargeable

    Panjang ranté: 4 inci

    Waktu ngecas-speed tinggi: 2-3 jam

    Waktos damel: 2 jam pikeun batré ganda

    Cordless Polesaw

     

  • 10Inch 5Ah Electric Pole Saw, Pole Chain Saw with 2.6M Telescoping Long Handle for Tree Trimming Branch Cutting

    10Inch 5Ah Electric Pole Saw, Pole Chain Saw sareng 2.6M Telescoping Long Handle pikeun Pemotongan Cabang Pemangkasan Tangkal

    Spésifikasi: Bahan awak: ABS Tegangan gawé: DC 43.2V Daya maksimum: 500W Panjang kutub: 2.6M Tegangan ngecas: AC110-220V 50-60Hz Kapasitas batré: 5AH batré litium rechargeable Panjang ranté: 10Inci-speed tinggi waktos Ngecas: 3 jam Gawé waktu: 2jam pikeun accu ganda Beurat: 6KG
  • Lithium-Ion Brushless Cordless 10″ Chain Saw with Auto Lubrication

    Lithium-Ion Brushless Cordless 10″ Chain Saw sareng Auto Lubrication

             spésifikasi

    • Tipe Motor: Brushless Motor
    • Tegangan gawé: 25.2V
    • Kapasitas batré: 5000mAh * 2
    • Kakuatan dipeunteun: 1000W
    • Laju No-beban: 3300r / mnt
    • Laju ranté: 10m / s
    • Ukuran Bar: 10 inci
  • 40V 14-Inch Brushless Electric Chainsaw with Auto Chain Tension & Lubrication

    40V 14-Inci Brushless Electric Chainsaw kalawan Otomatis Chain Tegangan & Lubrication

    Bahan awak: ABS

    tegangan gawé: DC 40V

    kakuatan maksimum: 500W

    Tegangan ngecas: AC110-220V 50-60Hz

    kapasitas batré: 4AH batré litium rechargeable

    Panjang ranté: 14 inci

    Waktu ngecas-speed tinggi: 2-3 jam

    Waktos damel: 2 jam pikeun batré ganda

    Chainsaw + hiji batré beurat: 5KG

     

    BRUSHLESS CORDLESS CHAINSAW: 40V cordless chainsaw kalawan 14 inci low kickback bar jeung ranté pikeun motong gancang jeung gampang bersih.Kalawan emisi enol, noise handap, sarta considerably kirang pangropéa chainsaw-Powered batré ieu solusi sampurna pikeun motong outdoor sarta aplikasi trimming.

     

    KINERJA KUAT: chainsaw listrik ieu dilengkepan motor brushless ningkat, 8000rpm, nepi ka 15m / s speed ranté, nyadiakeun kinerja motong efisien sarua jeung ranté gas ragaji.Pek Batré Litium-Ion kapasitas luhur, nyayogikeun waktos jalan anu langkung lami.

     

    DESIGN PROTEKSI KEAMANAN DUAL: Ragaji ranté ieu kalebet konci kaamanan sareng rem mékanis.Konci kaamanan pikeun nyegah dimimitian teu kahaja, handguard hareup jeung rem tajongan-deui pikeun kaamanan unggul tambah kontrol.Gergaji mesin bakal ngamimitian ngan saatos narik rem mékanis ka tukang sareng ngadorong konci kaamanan, mastikeun kasalametan pangguna.

    TEGANGAN & LUBRICATION AUTO-CHAIN: Sistem tensioning ranté alat anu gancang sareng dipercaya nyayogikeun pas sareng adjustment ranté anu gancang sareng saderhana.Sistem pelumasan ranté sareng bar otomatis ngajantenkeun potongan anu langkung lancar, langkung efisien, sareng manjangkeun umur alat.Sajaba ti éta, jandela view ngamungkinkeun operator pikeun gampang pariksa tingkat minyak bar.

    DESAIN RESAH USER: Saimbang sareng geter rendah, beuratna ngan 11lbs/5 kgpikeun ngurangan kacapean operator.Cecekelan lemes karét ergonomis direkayasa pikeun pangguna pikeun nerapkeun tekanan motong langkung gampang.

  • Electric Chainsaw 7Inch -KBZC-21V7001

    Gergaji listrik 7 inci -KBZC-21V7001

    • Bahan awak:ABS
    • tegangan gawé:DC 21V
    • kakuatan maksimum:500W
    • Tegangan ngecas:AC110-220V 50-60Hz
    • Kapasitas batré:3AH batré litium rechargeable
    • Panjang ranté:8 inci
    • beurat Chainsaw:1,3 kg
    • Waktu ngecas-speed tinggi:2-3 jam
    • waktos gawé:2 jam pikeun batré ganda