Listrik pager hirup Trimmer 14.5Inci -KBZC-21V14501

Katerangan pondok:

  • Bahan awak:ABS
  • tegangan gawé:DC 21V
  • kakuatan maksimum:500W
  • Tegangan ngecas:AC110-220V 50-60Hz
  • Kapasitas batré:2AH batré litium rechargeable
  • beurat mesin:1,6kg
  • Waktu ngecas-speed tinggi:2-3 jam
  • waktos gawé:3-4 jam pikeun batré ganda

 


Rincian produk

Tag produk

SK5 wilah motong Peta ganda nyadiakeun kirang Geter pikeun motong bersih gancang.
21V batré litium pager hirup tanpa kabel trimmer kalawan 14,5 agul motong inci nu bisa motong ngaliwatan braches nepi ka 0,55 ketebalan inci.

Batré Dioperasikeun Hedge Trimmer, 21V Lightweight Cordless Portabel Handheld Hedge Trimmer 14,5 inci pikeun Hedges/Shrubs/Bushes Cutting -2 Pack 2Ah Litium-ion Batre

● Jieun Pakasaban Anjeun Gampang — Kebtek handheld pager hirup trimmer nyaeta super hampang tur ngan 3,55 lbs.Saklar laju tetep tiasa ngabebaskeun ramo anjeun sareng tanpa usaha.

● Powerful Combination —Powerful Brushless motor anu ngahemat énergi sareng umur panjang.Kinerja luhur, akselerasi gancang sareng akurasi anu luhur.

● Double Sided Aksi Ganda SK5 motong wilah —SK5 dual Peta motong wilah nyadiakeun kirang Geter pikeun motong bersih gancang.21V batré litium pager hirup tanpa kabel trimmer kalawan 14,5 agul motong inci nu bisa motong ngaliwatan braches nepi ka 0,55 ketebalan inci.

● Pencét-sareng-Puter nganggo Batré Kuat —Mudah dioperasikeun, pencét sareng muter.Pemangkas pager hirup batré anu dioperasikeun ku batré Litium 2 Pack 2 Ah anu tiasa ngadukung waktos damel 3-4 jam.

● Warmly Tip - Ieu normal nu meureun aya minyak dina sabeulah mun anjeun nampi étatrimmer pager hirup listrik.Sabab urang kudu ngajaga sabeulah salila pengiriman barang.Pikeun manjangkeun umur batre, punten ngeusi batre sapinuhna sateuacan dianggo pertama kali.

Battery Operated Hedge Trimmer2 Battery Operated Hedge Trimmer4 Battery Operated Hedge Trimmer6 Battery Operated Hedge Trimmer8 Battery Operated Hedge Trimmer9 Battery Operated Hedge Trimmer34


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK