Gunting Pangkas Listrik 7.2V 2.2cm -KBZC-72V2200

Katerangan pondok:

  • Bahan awak:ABS
  • tegangan gawé:DC 7.2V
  • kakuatan maksimum:500W
  • Tegangan ngecas:AC110-220V 50-60Hz
  • Kapasitas batré:2.5AH batré litium rechargeable
  • Diaméter geser:0.79 inci (20mm)
  • Bahan sabeulah:baja karbon tinggi SK5
  • Waktu ngecas-speed tinggi:1-1,5 jam
  • waktos gawé:1 jam pikeun batré tunggal, 7-8 jam pikeun batré ganda

Rincian produk

Tag produk

Ekstra Sharp & Intelligent Display: Top SK5 alloy sabeulah, tambahan seukeut, awét, sarta gampang motong 0.87 inci / 22mm dahan sarta moal ngaruksak dahan.Pintonan LED calakan nunjukkeun kakuatan sareng jumlah potongan, ngawas kaayaan motong sacara intuitif.Pruner didamel ku motor tanpa sikat anu gaduh umur jasa 3 dugi ka 5 kali langkung lami tibatan motor sikat konvensional.

Waktos Gawé Panjang & Ngecas Gancang: 2 pcs 7.2V batré litium 2Ah anu tiasa dicas deui, umur batre anu panjang, ngabantosan motong sakitar 6000 kali terus-terusan saatos dicas pinuh.Carjer dina hiji colokan jeung 2 panyambungna, Anjeun bisa ngecas dua accu dina waktos anu sareng.TIPS: Punten pastikeun batréna dicas pinuh sateuacan dianggo, éta bakal ngajantenkeun anjeun pangalaman anu langkung saé sareng manjangkeun umur batre.

electric pruning shear

Carjer Kasalametan & batré ramah Planét: Zhongcun teh pruner Powered kalawan carjer nu lulus [UL 1310: 2018 Ed.7] test baku (otoritas sertifikasi) nu ngajamin kasalametan carjer, anjeun bisa make eta kalawan kapercayaan.

Portabel & Ergonomic cecekelan: Desain kompak jeung bahan alus sangkan pamaké beroperasi eta flexibly dina kaayaan béda.1.38 lb lightweight jeung ergonomic anti slip design handheld mantuan pamaké pikeun digawé leuwih gampang jeung nyaman.Ogé gede pikeun jalma kalawan leungeun arthritic.

Wide Range Mangpaat & Hemat Waktos & Effortless: Gunting pruning listrik solves masalah rentang motong laborious tur leutik tina gunting pruning manual tradisional, éta bisa dipaké dina rupa-rupa kebon, taman, kebon, pastures badag, orchards, sarta imah kaca sakumaha a cutter grapevine, pruner tangkal, gunting taman, jsb Kéngingkeun IT AYEUNA pikeun ngahemat 200% WAKTU KERJA!

Ergonomic Non-slip cecekelan: The nyaman ergonomic non-slip design cecekelan ngajadikeun karya loba gampang jeung nyaman.Ogé gede pikeun jalma kalawan leungeun arthritic.

electric pruning shear

Gampang Pangropéa: Hadir sareng Minyak Pelumas sareng Kit Alat pikeun ngadukung pangropéa sareng perbaikan DIY.Tips pangropéa: Ngusap bersih sabeulah sanggeus unggal pamakéan, sarta tambahkeun tetes minyak lubricating ditémbongkeun saperti dina gambar di luhur.

Kumaha beroperasi:
Léngkah Kahiji
Selapkeun batré kana konektor kakuatan tina pruner nu.
LÉKAH KADUA
Hurungkeun switch kakuatan.

LÉKAH TILU
Saatos buzzer disada dua kali, tarik pemicu dua kali gancang pikeun ngaktipkeun gunting pruning.
LÉKAH OPAT
Tarik pemicu biasana pikeun motong dahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami