Warta

  • Naon Alat Taman?

    Naon parabot kebon/kebon/bekel?Gunting pruning listrik anu saé bakal janten pasangan alat anu saé anjeun.1. Pakakas Kebon Pakakas taman nya éta pakakas pangropéa pikeun bentang penghijauan manusa.Éta mangrupikeun alat mékanis anu diwakilan ku pangropéa padang rumput hejo, pager hirup, panyalindungan kembang sareng ...
    Maca deui
  • Naon Alat Kebon Imah?

    Di handap ieu kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun ciri sareng pungsi alat-alat kebon bumi anu béda-béda ngaliwatan sababaraha conto klasik.1. Pruning Shear Gunting Pruning bisa dipaké pikeun pruning dahan leutik jeung dahan kembangan.Gunting khusus ieu gaduh cengkraman anu fleksibel sareng gagang anu lega, ...
    Maca deui
  • Iraha Wayah Pangalusna pikeun Pruning Tangkal Buah?Kumaha motong?

    Sakumaha paribasa: lamun tangkal leutik teu diropea, moal lesot lempeng, sarta lamun diropea hartina pruning.Utamana dina ngokolakeun tangkal buah, pruning mangrupikeun prioritas anu paling penting pikeun sadayana manajemén sawah.Pruning wajar tiasa gancang dilegakeun makuta tangkal ngora, nanggung ...
    Maca deui
  • Bubuka Alat Taman jeung Kaunggulan tina A Little Garden Shears

    Numutkeun objék pamakéan, éta ogé bisa dibagi kana parabot rumah tangga jeung parabot profésional.Numutkeun kakuatan anu béda, éta dibagi kana jinis mesin sareng jinis listrik.Jinis mesin nganggo mesin 2-tak atanapi 4-tak, Honda atanapi BS mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun ...
    Maca deui
  • Tilu Prinsip pikeun Milih Alat Taman

    Pikeun anu resep kembang, peryogi pisan gaduh sakumpulan alat-alat ngangkat kembang anu berkualitas tinggi sareng fungsina pinuh.Pilih alat numutkeun lingkungan kembang.Lingkungan ngembang kembang anu béda ogé ngagaduhan syarat anu béda pikeun alat-alat kebon.Toko kembang jero ruangan kedah dilengkepan ...
    Maca deui
  • Kumaha Tangkal Buah Digolongkeun?

    Kumaha Tangkal Buah Digolongkeun?Istilah umum pikeun ngaidentipikasi sareng ngabédakeun spésiés tangkal buah sareng variétas dumasar kana tujuan sareng metode anu béda.Ngaliwatan panalungtikan klasifikasi tangkal buah, éta bisa nyadiakeun ilmiah ...
    Maca deui
  • Waktos sareng Métode Pangalusna pikeun Pruning Tangkal Buah

    Waktos sareng Métode anu pangsaéna pikeun Pruning Tangkal Buah Pruning tangkal buah tiasa dilakukeun nalika musim semi, gugur sareng usum panas.Dina musim semi, pruning umumna sakitar Maret, sedengkeun dina usum panas umumna dipangkas sakitar Juni atanapi Juli.Dina usum gugur, Agustus sareng Séptémber cocog.Pemangkasan tangkal buah kedah ...
    Maca deui
  • How to Prune Branches?

    Kumaha Prun Cabang?

    Kumaha Prun Cabang?1. Motong kasep jeung teu awal teuing.Seueur jalma nganggap yén tangkal usum tiris lirén tumbuh, anu mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun prune dahan.Nyatana, pandangan ieu henteu komprehensif ...
    Maca deui
  • How to Prune Fruit Trees According to The Pruning Response?

    Kumaha Pruning Tangkal Buah Numutkeun Tanggapan Pruning?

    Kumaha Pruning Tangkal Buah Numutkeun Tanggapan Pruning?Tangkal buah kedah dipangkas unggal taun, sareng vigor, vigor tangkal sareng hasil saatos pruning kedah dianggo salaku dasar pikeun pruning.Pilih gunting pruning listrik anu efisien, ngahémat waktos sareng ...
    Maca deui
  • How to Prune Trees?

    Kumaha Pruning Tangkal?

    Kumaha Pruning Tangkal?1.Think ngeunaan naha anjeun pruning.Naha pruning ngajantenkeun tempat teduh langkung lega, atanapi ngajantenkeun tangkal jangkung?Dupi anjeun dipangkas anyar?Dupi anjeun gaduh gunting pruning listrik seukeut atawa pruners leungeun motong flatly?Nangtukeun naon anu anjeun pikahoyong sareng setel tujuan sateuacan anjeun ngamimitian.Pilih alat anu efisien ...
    Maca deui
  • Three Methods of Garden Tree Pruning

    Tilu Métode Pruning Tangkal Taman

    Tilu metode pruning tangkal taman: motong, thinning, sarta panyabutan tiller Dina prosés pruning tangkal taman, master metoda pruning bener, sarta ngaliwatan pruning lumrah, Anjeun bisa ngokolakeun bentuk tangkal geulis.Pruning tangkal salajengna ngatur distribusi rasional gizi ...
    Maca deui
  • Pancegahan Salila Pruning Tangkal

    Pancegahan nalika pruning tangkal: 1. Kiyeu dahan pruning kudu mulus, sarta sipit dina sudut 45-derajat ka pucukna kiyeu kudu motong ti sisi sabalikna ti kiyeu.Beungeut tatu anu dipotong leutik, gampang nyageurkeun, sareng pucukna gancang tumbuh saatos pengecambahan.Potongan tina ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2